Ja, det finns totalt tre olika storlekar på SIM-kort. Det är ingen skillnad innehållsmässigt på SIM-korten.

Vi skickar alltid ut ett Triple-SIM

Detta SIM-kort innehåller samtliga tre storlekar, standard, micro och nano-sim. Detta är smidigt eftersom du själv väljer vilken storlek du behöver. Våra SIM-kort kan du själv bryta ut ur tillhörande mall för att anpassa storleken till den hårdvara du ska använda.

Standard-simkort: Det äldsta SIM-kortet på marknaden. Detta används oftast till äldre mobiltelefoner, modem och routrar.

Micro-simkort: Detta är mellanstorlek på SIM-kort. Passar vissa nyare surfplattor och en del nyare smartphones.

Nano-simkort: Marknadens minsta SIM-kort. Passar de nyare modellerna på iPhone-telefoner men andra varumärken har på senare år också börjat använda Nano-simkort.