I samarbete med Safekid så finns deras tjänst nu tillgängligt genom oss.

Safekid arbetar med barnens säkerhet i fokus, genom att erbjuda marknadens bästa produkter för ditt barns säkerhet. Dem erbjuder en klocka med mobil och GPS funktion som ger ditt barn extra trygghet.

• Första månaden gratis.
• Abonnemanget kostar 99kr/ månad.
• Fria samtal, sms och MMS ingår
• Inga bindningstider eller uppsägningstider.
• Du kan när som helst pausa abonnemanget.
• 1 GB data ingår
• Personlig kundsupport i världsklass
• Abonnemanget använder Telenors nät.

Om du är intresserad av att beställa Safekid till ditt barn så kan du göra det genom att gå in på deras hemsida www.safekid.se eller genom att ringa på 010-211 52 70.

APN

SMS kommando för att byta APN. Skicka följande som ett SMS till klockans telefonnummer (när SAFEKID VERBAL simkortet sitter i):

pw,123456,apn,services.telenor.se,,,24008#

Manuell inställning av APN i klockor med 4G

För att SAFE4G klockan ska fungera kan du behöva gå in under settings i klockan, -> MORE -> Mobile networks -> APN.

4G
APN: services.telenor.se
MCC: 240
MNC: 08