Det finns två alternativ där du kan logga in för att hitta uppgifter om allt som rör dina abonnemang.

Hemsidan

Du kan logga in på mina sidor HÄR, inloggningsuppgifterna har du fått i samband med att du blivit kund hos oss. Om du inte har kvar inloggningsuppgifterna så kan du kontakta vår kundservice på 0771–400 100, chatt eller kundservice@verbal.se

APP

Du hittar vår APP i Applestore och Play butik beroende på vad för telefon du använder. Du loggar in genom att ange ditt telefonnummer, du får därefter ett SMS med inloggningskoden.

Om du som företag vill ha en översikt på samtliga abonnemang, behöver ditt nummer ha administrativa rättigheter. Detta kan vi aktivera genom att du kontaktar vår kundservice. Tänk på att detta får endast göras av firmatecknare eller ombud med fullmakt från beslutstagaren på företaget.